UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

CRÒNICA MAR I MUNTANYA

28 desembre 2020 per Neus Domingo

El diumenge ens posàvem mans a l’obra i mentre alguns esmorzaven per casa i acabaven de d’ultimar tot el material necessari per la sortida i anar a buscar el tren hi havia un inconscient que marxava direcció l’Ampolla ja amb la bicicleta. A les 8h ens trobàvem allí, els valents i gelats de fred que venien amb el tren tot i que algun se li va emportar els guants el revisor de viatge i la vedet que el seu cavaller “andante” la portava amb el cotxe. El tret de sortida esta fet, després d’unes petites fotografies gràcies a súper Mauro, encara que no vam tenir la sort de que ens sortís el Sol per fer una millor estampa, no obstant, amb les dos flors que hi ha allí no hi ha res que ho pugui igualar!!!!


Vinga mans a l’obra i anem fent, amb una mica de pressa ja que els piques estan pel mig, tot i que s’ha d’estar “grave” per picar-se en una gravel!!!!!jajja Anem fent camí mentres el solet ens va sortint més i calentant perquè la fresqueta de l’aigua de la nit calava un poquet. Arribem a la finca de l’Hostal de Don Ramon i ens fem unes fotografies per ja emprendre la pujadeta fins arribar al Coll de l’Alba, on ens esperava tot un llop, en Joan, amb el que repetim i fem les fotets de l’ermita típiques i cap avall, a esmorzar que la gana esta mig feta.


Un cop em recuperat una mica les forces a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa, emprenem el camí fins el Pont Roig on ens fem unes fotografies i continuem el camí fins la Caramella, on ens deixen uns, però en recuperem d’altres per tal de fer el km vertical fins Caro.

La parella de l’any ha sortit abans per tal d’aprofitar el gran dia que fa i poder-se fer unes fotografies com a dos pipiolos enamorats que a més d’un li fan una mica d’envejeta. Amb el retràs pertinent arriben els ciclistes i emprenen ara canviats l’assalt a Caro. Tots uns espartans. En pic van arribant al Vicari el vent es fa més present i ja baixen directes per fer la cerveseta al Refugi de la UEC i cap a casa. El dia ja ha sigut prou llarg i les aventures han sigut variades i bones.

Així doncs acaba un mar i muntanya un poc diferent pel tema del Covid, però sempre acompanyat d’unes grans persones que et fan gaudir i xalar d’una gran jornada!!!!

L’any vinent de ben segur que serà millor!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *