UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

La picossa i 2 sirgadors!!!!

11 novembre 2019 per Jaume

Enguany estem de celebració i és que ni més ni menys que 4 curses del nostre Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre complien i celebraven amb tots nosaltres el seu X aniversari!!!! Increïble, ja que darrera hi ha molt d’esforç, ganes i dedicació d’un immens equip de voluntaris que fan possible aquesta edició!!!!

M’agradaria, després de començar amb aquesta petita introducció, però crec que és el més important del dia d’ahir, tornar a començar felicitant i donar l’enhorabona a tota aquesta enorme organització i voluntaris que ens han deixat gaudir, xalar i estirar les cames per les terres de Mora d’Ebre amb la Cursa del Camí de Sirga, una cursa molt xaladora, amb un 100% de senders i corriols tremendos i increïbles. Vistes que et fan parar per retenir el que la teva vista incrèdula s’esborrona i et deixa garratibat!!!!

Bé, i ara sí, anem al gra, o més ben dit a comptar el que ens tenien preparat aquests de la Picossa!!!!jeje

Arribem i el que ens espera és bestial, però és que tot ho fan a lo grande!!! Vaja bossa del corredor ens donen sols al recollir el dorsal!!! Vam necessitar una carretilla per poder-ho portar a casa!!! Sou uns animals!!!!

Ens canviem, algun que altre fa el caferet, i amb un pelin de fred, i sense voler compartir els guants els companys, ara un se’n posa un, l’altre l’altre, i als 5 minuts fem el canvi i així tenir les mans calentes….. que rancios…..

Després de la musiqueta motivadora ens estremeixen els coets que a més d’un ens posa els pèls de punta!!!! I ara, el tret de sortida!!! Vinga que la batalla comença!!!

Anem avançant, i entre uns crits buscant a Elena, la trobem!!! Esta fent un tap a la primera sendera ja!!!!jejeje

Poquet a poquet, es va estirant el grup i així anem avançant fins arribar al primer avituallament on deixem els de la cursa exprés per endinsar-nos en el que serà el Pic de l’Àliga, la primera clatellada que ens emportarem degut al seu desnivell i que ens fa acotxar lo cap per anar pujant xip xap!!! Arribem d’alt on dos súper voluntaris que se’ls ha emportat lo vent i els ha deixat allí fent disparant i fent el control perquè hi hem passat!!!

Aps no deixar-me que abans a la “mini ferrata” estava el Gran Ramon Monrasin que no deixa perdre una bona instantània de les curses!!! Moltes gràcies crack!!!!

Així doncs, continuem i uns súper templats voluntaris ens esperen per la zona de la Fotx amb una aigua ben fresqueta i que ens ajuda a no patir tant el tram que ens queda fins arribar al tercer avituallament i que després de l’airejada que ens ha pegat la cresteta després del pic a algun ens ha deixat secs!!!

Continuem i amb una mega bandera catalana i un cotxe ben català dos voluntaris ens reben amb tots els ànims per a que seguíssim endavant després de recuperar forces al seu avituallament!!!

Ara el bosc ens espera i què agradable és xafar la pinassa i amb una mica d’humitat recent caiguda de la nit!!!! Aquí ja se m’escapa la gasela que ja no podré agafar fins l’arribada on m’esperarà per dir-me: ek qué has hecho???? jajajaj

Lo meu angelet se m’ha escapat, així que sols em queda anar fent i després de la penúltima parada, puc arribar fins on ens espera l’Òscar, per preguntar-me el que ja sap, una gran cursa esta sent i ens estan cuidant com a ningú!!!

Ara ve el repetxonet rebordonit que sempre sobra, abans d’arribar a la pujada de la Picossa, no abans sense parar a un avituallament on gairebé ens posen un ron en cola i amb unes tallades de taronja!!!! Que trempats!!!jajaja

Vinga, aquí un ampostí i un servidor afrontem la pujada, en 10 minuts dalt amb el ritme que portem, vinga que això ja ho tenim vist per sentència!!!!

Arribem dalt i como no, aquests de Miravet estan a tots els llocs, però m’ofereix aigua i gairebé el tiro dalt a baix!!! Quin animal està fet oferint-me aquestes coses…. sort en té que no li tindré en compte!!!!

Ara ja sí, la última baixadeta i cap a Sant Jeroni, on ens espera el gran final de festa, amb un súper dinar i unes pastes increïbles!!!!

Me deixava que Manel, es va quedar enrera sols perquè el revés amb una cerveseta fresqueta i així fes un súper sprint final!!!!jajajja Llepooooooooool!!!!!!!

No deixar-me del súper amic i company d’entitat Josep, que vam compartir uns instants junts, tot i que va fer una inscripció diferent a la meva i es va tirar a l’exprés per així anar a votar rapidet rapidet!!!!! I també al seu bombonet que l’aguanta l’Alexandra, que va gaudir d’una gran marxa, ella que porta la festa dins!!!!!jijij

Fotos i crònica Ramon Monrasin

Fotos de Òscar Rios

Fotos Ebreactiu

Resultats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *