UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

Una retallada més!!!!

7 octubre 2019 per Jaume

I es que així són les coses quan no s’ha entrenat lo suficient… Però bé, comencem pel principi. El dissabte a les 7h del matí arrancàvem molt valents disposats a gaudir de la companyia i l’enorme ruta que ens havien preparat els amics del Desakato!!!!

Mentre anem arribant tots a Pena-roja de Tastavins, anem equipant-mos i saludant al personal, esperem que arribin els tardons, les seves vedets han anat a gaudir de la marxa que hi feien al poble!!!!

Així doncs i després de donar la sortida a la cursa, van arribar i vam començar a pedalar sense perdre mig minut!!!! Gaudint del paisatge, fem la primera parada a l’ermita de Sant Alberto, on aprofitem per fer-nos les primeres fotografies i treure roba ja que comencem a pujar!!!!

Anem fent i després de la pujada ens aturem per esmorzar i recuperar forces, aquí ja comencem una pujadeta d’un corriol on algun que altre rato haurem d’anar en la bici al costat, però, bé, així recuperem cames!!!!

Arribem d’alt a la Creu i després ens dirigim per gaudir de l’enorme Pi de les 12 branques, on com no, ens farem moltes i moltes fotos, pareixem uns posturetis!!!!

Tornem a agafar una pisteta que ens portarà a dues passes del Coratxà o a l’ermita de Sant Cristòfol, quin dilema!!!! Sort que 4 valents vam tirar cap al poble i la resta d’inconscients van anar a vore l’ermita amb lo conseqüent repetxonet per arribar al poble!!!! I natros patint allí a l’ombra del til·ler……

Vinga, som-hi que sinó no arribarem!!!! Arranquem i aquest cop de baixada!!! Quin goig!!! Ara passarem per la Creu del Llop i el Cingle de Sant Jaume, el qual ens deixarà davant de les Roques del Masmut!!! Quines vistes més genials!!!! Quins paredons!!!! Una baixadeta i pista fins al poble és el que ens queda, voltant el Masmut, i la seva immensitat, no abans sense intentar canviar la càmara a súper Xuc!!!!

Ara toca recuperar i fem la cerveseta de rigor per poder hidratar-nos bé!!!! No em deixaré de felicitar a Josep per la gran ruta plantejada, i la xalera que ens va fer viure aquest cap de setmana!!! L’any vinent més i millor!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *