UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

Camins i metes, un bon retrobament!!!!

20 maig 2019 per Jaume

Aquest cap de setmana vam tenir la participació d’un llop al ja tradicional
IRONCAT de l’Ampolla i que enguany arriba a la seva XV edició. Amb un temps de 10:50:13 súper Albert Pitart va creuar la meta sense fer la croqueta, tot i l’expectació i les seves nombroses peticions de fans i amics i companys!!!!! Enhorabona crack!!! Estàs fet un bon “xipiró”!!!!!

Per altra banda i a en un poblet amb molt d’encant com és La Pobla de Lillet, prenien part del seu segon marató del repte “Missionx3”. Amb unes prediccions que feien preocupar un poc del que es podrien trobar, finalment van poder gaudir d’una gran jornada i creuar la meta un cop més sencers, Elena segona màster, Pere com a un bon manso i Jose amb un gran resultat!!!! Moltíssimes felicitats trio calavera!!!! Aquest mes vinent a per la última!!!!!

També donar ànims a Elena i Juan, tot i no poder participar a la primera cursa del circuit Alpinultras degut a les prediccions de mal temps i que la decisió de l’organització fou molt encertada i molt difícil de ben segur de prendre. El divendres es va decidir suspendre la cursa i no celebrar-la per la seguretat de tots els corredors. L’any vinent hi tornarem a ser i de ben segur que triomfaran!!!!!

I per últim, també donar un bon fort cop de vent als tres panxamples que van assaltar la serralada del Port per tal de veure i conèixer alguna de les raconades que aquest bandoler ens té preparades, així doncs i sense pedres a les butxaques vam arrancar després d’un bon caferet al nostre Refugi de la UEC de Caro, on el guarda ens tenia preparats els bastons i finalment allí es van quedar!!!!

Arranquem i anem direcció al Racó del Cucut on el vent un cop crestegem ens fa tenir un poc d’equilibri. Passem per la Cova d’en Gerret i continuem, creuem el barranc, que no que anem a vore la Cova Terrera, que no que esta més allà, que no per aquí, al final ni una cosa ni l’altra i ensopeguem amb el corriol que ens durà a la cantera del gall.

Aprofitem i fem un mosset, així agafem forces i prosseguim amb la marxa, aquesta vegada també, amb la cabossoneria d’algun dels participants on ens trobem amb un altre encreuament i “decidim” tirar pel de la dreta. jejejeje

Fem cap a la Font del Bunyol, on algunes fotografies s’han de censurar ja que no són aptes per a tots els públics!!!!

Continuem i aquesta vegada veiem i escalem un poc per Cova Cambra, prompte prompte ja arribarem a la primera xapa i d’allí fins la reunió!!!! Vinga que estem a tope!!!!!

Passem pel nostre refugi de la Mola, on tanquem algun dels porticons que s’havien deixat oberts i ara meneo que ens esperen a dinar. Camí de la roca foradada de la Mola que uns companys van netejar i recuperar, 50 fotos més, algunes amb molt de postureo i després toca descobrir el Pou de Neu d’en Pau.

Ara ja sí, camí del refugi i a canviar-nos que l’aigua ens dóna uns avisos i avore si al final ens mullarem!!!!

Ara esperarem als nostres companys “betteteros” que aprofitant que venien uns amics de la Índia van agafar unes bicicletes elèctriques i donar la volta a la Mola, una bona jornada amb molts somriures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *