UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

A cop de garrot!!!!

30 maig 2019 per Jaume

Aquest cap de setmana 2 fantàstics guinyotaires (Xavi i Pere, no sé qui serà la sota i qui el rei) aniran per desafiar aquesta prova anomenada Els Bastions, un Ultra amb 100km i ni més ni menys que amb 6.926m+!!!!

Esperem i confiem amb vosaltres i sobretot repartiu vatros les bastonades!!!!!

Un dels altres inscrits és en Sergi que degut a una mala caiguda fa 15 dies no hi podrà assistir. Esperem que prompte estigui recuperat i tot es torni a posar al lloc!!!! Hi tornarem, repetirem i cantarem les quaranta!!!! Ànims amic!!!!

Els bastions

Molts d’ànims, salut i escarrissó als 8 que intentaran coronar el Cim de Caro al Km Vertical que els cracks del Trail Roquetes han fet de cap i de nou i aquest any celebraran la seva X edició i sent la ni més ni menys que la Segona Prova de la Copa d’Espanya de Curses Verticals!!!!

I sense deixar-nos també als nostres amics de la U.E. Lo Passador que aquest cap de setmana ens faran gaudir de la 2a Garxal Desert Race de Marxa Nòrdica on us encoratgem a participar-hi i que xaleu de valent amb aquesta nova disciplina que arriba a les nostres terres per quedar-s’hi de ben segur!!!!

I per últim, també no deixar-me a l’aplec de participants que assistiran a la XII Marxa per la Tinença de Benifassà!!! De ben segur que hi gaudiran amb aquest recorregut que hi tenen preparat!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.