UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

A cop de garrot!!!!

30 maig 2019 per Jaume

Aquest cap de setmana 2 fantàstics guinyotaires (Xavi i Pere, no sé qui serà la sota i qui el rei) aniran per desafiar aquesta prova anomenada Els Bastions, un Ultra amb 100km i ni més ni menys que amb 6.926m+!!!!

Esperem i confiem amb vosaltres i sobretot repartiu vatros les bastonades!!!!!

Un dels altres inscrits és en Sergi que degut a una mala caiguda fa 15 dies no hi podrà assistir. Esperem que prompte estigui recuperat i tot es torni a posar al lloc!!!! Hi tornarem, repetirem i cantarem les quaranta!!!! Ànims amic!!!!

Els bastions

Molts d’ànims, salut i escarrissó als 8 que intentaran coronar el Cim de Caro al Km Vertical que els cracks del Trail Roquetes han fet de cap i de nou i aquest any celebraran la seva X edició i sent la ni més ni menys que la Segona Prova de la Copa d’Espanya de Curses Verticals!!!!

I sense deixar-nos també als nostres amics de la U.E. Lo Passador que aquest cap de setmana ens faran gaudir de la 2a Garxal Desert Race de Marxa Nòrdica on us encoratgem a participar-hi i que xaleu de valent amb aquesta nova disciplina que arriba a les nostres terres per quedar-s’hi de ben segur!!!!

I per últim, també no deixar-me a l’aplec de participants que assistiran a la XII Marxa per la Tinença de Benifassà!!! De ben segur que hi gaudiran amb aquest recorregut que hi tenen preparat!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *