UEC Tortosa – Trail Running

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

Ruta 11 Territori Panxampla

6 Novembre 2018 per Jaume

Bé, el passat dissabte el benvolgut guarda del Refugi de la UEC de Caro ens va preparar la ruta 11 del Territori

Panxampla, la qual ens feia donar una petita volta que déu ni do!!!! D’aquesta forma 3 valents ens vam preparar a casa el recorregut, i ens vam decidir a començar amb l’aventura. Així doncs, a les 9h del matí es va donar el tret de sortida i engeguem a córrer….. la gent esta molt forta!!!!

La primera visita a la Font del Mascar, com raja, que bonica i espectacular que baixa la cascada, d’aquí cap a la Mola, senderons i corriols molt ben marcats i cap al “Mas del Chocolato” passant per una indicació d’un gran soci de la UEC Tortosa que ha deixat en un encreuament. Els meus agraïments al respecte. Pròxima parada “Font del Bunyol” aquí sí, amb parada obligada a fer un beure i unes fotografies, llavors sortim a la pista a ritmet…. a algun li fan treure los fetges però arribem a “l’Enclusa” curiositats que ens deixa la natura i que fan més bonic el poder descobrir raconades. Unes fotografies, veiem, amb el dia preciós que tenim, el Pirineu al fons i continuem amb la nostra aventura, ara amb parada al “Mas del Lino” on esmorzem al solet i aprofitem per recuperar forces per emprendre la baixada fins al Ulldemó, un dels rius del Port i per un servidor el més espectacular.

Un vegada aquí resseguim el curs del riu a l’inversa i anar creuant-lo 340 vegades degut al seu caudal, alguna d’elles, dos dels aventurers ens vam tenir que descalçar per seguir el ritme d’aquest tercer que grimpava com ningú.

Bé, ara era l’hora de veure si havíem aprés ben bé la lliçó i trobaríem la famosa “Canal de Rito”, la qual cosa no va succeir jejeje sendera amunt sendera avall i ale que no ha sigut res i tornem-la a fer!!!! Quina diversió!!!! Coses del directe, que dirien alguns, d’aquesta forma, ens decidim a sortir per la sendera que ens porta al “Tall Nou” des dels “Ullals de la Figuerassa” i agafem la pista del “Regatxol” i cap al Refugi, que bonica i preciosa que estava aquesta pista amb els colors de la tardor fent de les seves, i amb les Gúbies del Regatxol deixant-nos unes vistes tremendes!!!!

Una vegada al refugi foto de rigor i retrobament amb els de la sortida que el guarda també havia planificat i que els havia portat a veure els pous de neu que hi ha prop, una visita cultural i curiosa per fer-nos una idea de com conservaven abans el menjar per tal de sobreviure.

A tot això, agrair al guarda i seu servidor pel bon tracte rebut, de ben segur que “NO” hi tornarem!!!!jajajaja També a la UEC Tortosa per poder gaudir d’aquesta sortida, i a tots els participants que hi ha pres part, tant a la curta com a la llarga. A per la propera!!!!! Uis i em deixava, eren les 17 de la tarda i vaja ossos vam deixar del ternasquet!!!!mmmmm apustuflant!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *