UEC Tortosa – Trail i Btt

Aventures i desventures dels corredors de la UEC

Crònica i fotografies XXVII Volta Aventura

9 octubre 2018 per Jaume

Aquest cap de setmana va tenir lloc la XXVII Volta Aventura, aquest cop tocava Beseit i els seus voltants.

Amb un poc de fresca i les ganes d’aventura comencem el dissabte a pedalar tots junts, no sense abans fer-nos la fotografia de rigor de sortida. Així doncs, en endinsem cap a la zona del Parrissal i d’aquí direcció Formenta, on un parell d’intrèpits “biciclistes” van deixar el grup per pujar Formenta degut a que la forma física del personal era d’un altre món. Així doncs, mentre uns pujaven el temut “dragonkhan” amb més o menys tracció, els altres intentaven la seva volta per Formenta. D’aquí tots, cap al Xalet del Rei, on abans d’arribar-hi vam trobar 2 braus al ben mig del sender de baixada i que gairebé besem tot i tenir unes banyes considerables. Al xalet del Rei, unes fotografies (com no) i a tornar-hi, pel barranc de la Coscollosa, bici al coll, desgrimpant amb ella i cap a la Font del Teix, aquí ens esperava un poc d’aigua per agafar forces i pujar a Millers, Coll Roig, i fins al Pouet de Borràs, on ens esperava un poc de “dinar” per emprendre la baixada ja.

Alguns d’aquí van fer la seva i van continuar pel GR-8 fins al poble i d’altres amb la canya a la motxilla i el salabre al bidó cap a les Pesqueres per veure un dels rius amb més encant del Port, l’Ulldemó. I d’aquí tots cap al poble que ens agafava l’aigua ja.

Bé i el diumenge, després d’un petit descans i amb nombroses i grans incorporacions, els més valents van tornar a agafar forces i la mentalitat necessària per fer front a la segona jornada, sortim puntuals des de Beseit, amb les respectives fotos de grup i cap a Arnes que falta gent. Resseguint el riu Ulldemó, ens parem per fer les fotografies pertinents a les olles, tot i estar gairebé buides ens deixen un bon sabor a la vista. D’aquí cap a Arnes on vam esmorzar avui sí tots junts i rapidet a tornar a agafar la bicicleta ja que sinó perdíem pedalada. L’autobús surt en 2 minuts, potser no calia, però “meneo” i tots d’alt!!!! Ens esperava un retorn un poc tècnic però molt bonic, entre algun intent de “paupar” el terra i arranjar el sender, hi havia qui ens delectava amb les seves piruetes, quina enveja, jo també en vull saber així!!!!

Així doncs, cap al Toll del Vidre i on reprendrem la pista que ara ja sí ens durà fins al poble, no abans, sense tenir algun problema de canvi, que entre 3 van poder esmenar amb escreix. Tornem a creuar el riu i arribem al poble on ens anem a canviar i a dinar, que avui sí, ens l’hem guanyat tots!!!! Una gran volta i ara ja esperant l’any vinent per gaudir per damunt de tot de la companyia, però sobretot tenim 1 any per entrenar que la gent esta més forta que el pebre!!!!

Ara sí, m’acomiado, amb un especial agraïment a les persones que han fet possible la celebració d’aquesta XXVII Volta Aventura. Esperem ser-hi l’any vinent!!!!

Fotografies

Algunes fotografies més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *